Aktuality z našich stránek přímo do vašeho mobilu

1601450691.png
Správa družstva zprovoznila na těchto stránkách tzv. RSS kanál, díky kterému můžete mít všechny zde nově vložené aktuality záhy ve svém chytrém telefonu.

Jak to funguje? Funguje to tak, že pokud umístíme do aktualit na naše internetové stránky jakoukoliv novou informaci (například odstávku tepla či vody), pomocí této technologie a pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu budete o novém příspěvku na našich stránkách informováni. Samozřejmě aplikace bude fungovat pouze v případě, že má váš chytrý telefon přístup na internet, a to buď přes WIFI či přes mobilního operátora. 

Jak postupovat?
1. Stáhnu si do chytrého telefonu jakoukoliv aplikaci, která s kanály RSS umí pracovat (například aplikace RSS Reader, která je v češtině). 
2. V aplikaci si otevřu menu a zde „Přidám kanál“. Do řádku „URL“ napíši přesně toto: http://www.sbdklasterec.cz/rss/aktualni-oznameni a uložím to. 
3. Hotovo

Od této chvíle vám neunikne žádná aktualita týkající se našeho družstva a družstevních domů (odstávky horkovodu, havárie vodovodu, přerušení televizního vysílání …). To vše vám bude automaticky a zdarma zasíláno z našeho webu přímo do vašeho telefonu. 

zobrazeno 3910x, vytvořeno 30.9.2020 09:24

Kontakty